Winkelen

Van boetiekje tot meubelboulevard, Noordenveld heeft ‘t

Wie van shoppen houdt, komt in Noordenveld zeker aan z’n trekken. De kerndorpen hebben ieder hun eigen unieke karakter. Roden staat bekend om haar vele leuke, authentieke en gevarieerde winkels en boetiekjes. Winkelen in Roden is winkelen in een sfeervol en een uniek cultuurhistorisch decor. Ook in Peize, Norg en Veenhuizen vind je verrassende, eigentijdse zaken waar onder andere producten uit de eigen streek verkocht worden. Tussen het shoppen door kun je genieten van een heerlijke lunch of borrelplank bij één van de vele leuke horecazaken die Noordenveld rijk is! Helemaal prettig: parkeren kan op veel plekken en kost helemaal niets.

Uitgelicht

Winkelen in Roden

Roden heeft het grootste winkelhart van Noordenveld. Hier is altijd wat te beleven. Je kunt hier slagen voor een nieuwe outfit, de dagelijkse boodschappen doen of lekker wil rondneuzen bij lokale ondernemers. Van lingerie tot bloemen, van magazines tot schoenen, je vindt het in Roden.

Nieuwsgierig geworden naar Roden?
Elk halfjaar geeft dit dorp een eigen magazine uit en die vind je hieronder!

Winkelen in Noordenveld

Hoewel Roden het grootste winkelhart van Noordenveld heeft, kun je zeker ook leuke winkeltjes en boetiekjes vinden in Peize, Norg en Veenhuizen. Van kunst tot streekartikelen en van antiek tot schoonheidsartikelen, je kunt echte pareltjes tegenkomen terwijl je door de dorpen dwaalt. De hardcore shopper moet zeker Roden even aandoen; want in het kloppende winkelhart van Roden is altijd wat te beleven. Dagelijkse boodschappen of speciale artikelen; er is voor elk wat wils. De modeliefhebber kan zijn hart ophalen bij de verschillende modewinkels en schoenenzaken. Maak een outfit af met  de mooiste lingerie of accessoires. De nieuwste boeken, een tijdschrift of verse bloemen en planten? Geen punt. Aan de rand van het dorp vind je een van de grootste kampeerwinkels van Nederland. Draai even om je as en je staat vervolgens tegenover de grootste sport- en vrijetijdsmodewinkel. En wat dacht je van het grote aanbod op het gebied van meubels – voor zowel binnen of buiten, planten en doe het zelf artikelen?